Om os

amokna

Virksomheden historie

Virksomheden AM Okna er en familieejet virksomhed, som går tilbage til traditioner med begyndelsen af 90'erne. Brugte erfaring i det sidste år har udmærket sig som et brand. Vi har fået anerkendelse af mange partnere i engros-og detailhandel, både indenlandske og udenlandske.

Motto am okna lyder: Primært perfection. Hovedformålet med virksomheden er at producere de bedste produkter i byggebranchen i Europa. Med vores udvikling og ambitioner agter vi at udføre aktivitet i det asiatiske marked og USA.

Fordelen ved at arbejde med os, er god service af vores rådgivere og det er sikkert et godt valg.

Perfekt udførelse - som følge af fremragende samarbejde med vores partnere, samt ved veluddannede produktion personale.


Virksomheden am okna producerer vinduer den nyeste generation, der kombinerer den nyeste teknologi med den højeste bo komfort. Brand am okna blev værdsat ikke kun af kunder på hjemmemarkedet, men også i Tyskland, Schweiz, Frankrig, Sverige, Norge, Tjekkiet, og også i Island, og Canada. Hvert år eksporterer vi 80% af vores produktion.

Vores vinduer er produceret af PVC-profiler af det tyske system ALUPLAST - førende på det europæiske marked i produktionen af ​​profiler til varme vinduer, som er monteret beslag af det tyske system Winkhaus og glas fra GLASSOLUTIONS.

Brugte elementer fra verdens leverandører, samt personalets rådgivere garantere produktion af vinduer med høj kvalitet og perfekt egenskaber af det termiskisolering og lydisolering, så kan man reducere varmetabet med op til 40% AM Okna samarbejder med verdens storeste producenter som er førende i branchen i Europa.

I vores produktion bruge vi profiler som falder i danskernes smag og passe såvel til nybygeri samt renovering. Profiler som ikke skades af regn og frost eller sol vil holde i mange år fremover.

Vi sætter stor krav på holdbarhed, økonomi og veldholdt udseende.

Erhvervslivet med driftssikkerhed og funktionalitet. Vi er specialister i alle butiksfacader til både stor kontorbyggeri og små dagligbutikker. Minimal vedligeholdelse er en geniale løsning for de stor facadeområde. Vi har også mulighed at bygge facade med plast produkter.

Vores produkter er kontrolleret daglig af vores egen kvalitetskontrol og løbende kontrolleret af officielle internationale prøveinstituter. Derfor har vi sikkert et fejlfrit produkt.

  • alle profiler er blyfri
  • alle profiler er uden blødgører
  • alt overskydende materiale tages retur og genbruges

Genbrug og miljø

Vi har et venlig miljø fordi vi genbruge alt hvad vi kan. Vores partner henter overskydende materiale og genbruge det til et helt nye produkt. Det er ansvarlig og praksis bidrag for vores mijlø.

Aluplast GmbH Profil leverandør www.aluplast.de
Aluprof S.A. Profil leverandør www.aluprof.eu
Aliplast Profil leverandør www.aliplast.com
Winkhaus GmbH Beslags leverandør www.winkhaus.de
IPA A/S Beslags leverandør www.ipabeslag.dk
Saint Gobain Glassolutions Glas leverandør www.glassolutions.dk
KONTAKT OS

AM OKNA Beata Szymkowiak Sp. Z o.o. Sp. K., ul. Podmiejska 21a, 66-400 Gorzów Wlkp., tel. 95 727 85 63, e-mail: info@amokna.eu